"En epäonnistunut. Löysin 10000 keinoa, miten hehkulamppu ei syty. Tarvitsin vain yhden keinon saadakseni sen syttymään."

                           Thomas A. Edison

 

Mitä tarjoamme

SAP-testaus järkevästi

SAP-testauksen toteuttamiseen on lukuisia vaihtoehtoja. Testaus voidaan toteuttaa joko hyödyntämällä SAPin omia, ilmaisia testityökaluja (SAP Solution Manager, SAP eCATT, SAP Test Workbench) tai sitten kaupallisten työkalujen avulla (HP Quality Center, HP QuickTest Pro, HP LoadRunner, SAP TDMS). Olipa tilanteesi mikä hyvänsä, me autamme löytämään ja toteuttamaan juuri siihen sopivimman ratkaisun ottaen huomioon kustannustehokkuuden ja liiketoiminnan näkökulman.

Täsmäresursseja tarpeeseen

Kun tarvitset SAP-testaajia tai SAP-testipäällikköä, meiltä löytyy juuri sopiva täsmäresurssi tarpeeseen. Laajan Intian-partneriverkoston kautta voimme tarjota testauksen etäresursseja erittäin kustannustehokkaasti

Sovellus hallintaan SAP Solution Managerin avulla

SAP Solution Manager on SAP Enterprise –asiakkaille ilmainen lisäarvotuote jonka tarjoaa kattavan määrän toiminnallisuuksia SAP-järjestelmän koko elinkaaren hallintaan. Olipa tarpeena sitten ChaRM:in tai Service Desk:n konfigurointi ja käyttöönotto, me autamme.

Koulutuspalvelut

Olipa tarpeena sitten yhden päivän eCATT-koulutuksen tarjoaminen kehittäjille tai Test Case writing workshopin järjestäminen peruskäyttäjille, tarjoamme koulutuspaketin juuri tähän täsmätarpeeseen räätälöityinä.

 
     
copyright © Kotisivut Arco Logo Design